Sloworganizing voor Organizers


Sloworganizing heeft als doel dat het net zo gewoon is om een professional organizer in te huren als een coach. Daarvoor is het nodig dat organizers zichtbaarder worden.

Sloworganizing biedt organizers de volgende middelen om dat te bereiken:


Onmisbare nieuwsbrieven voor organizers
Gratis teletraining op 14 september om 10 uur

Altijd al een nieuwsbrief willen starten, maar geen idee waar het over moet gaan? Vraag je je af wat jij hebt toe te voegen, er zijn al zoveel nieuwsbrieven. Je hoort in deze training waarom een  nieuwsbrief eigenlijk geen nieuwsbrief is en dat dat de reden is dat je de jouwe er prima aan toe kunt voegen. Ik vertel je mijn ervaring met nieuwsbrieven en waarom het nog steeds een onmisbaar middel is, ondanks alle social media. Je kunt je ook opgeven als je op 14 september niet kunt, de training wordt opgenomen en je ontvangt na afloop een MP3. Klik hier om je in te schrijvenZin in Zichtbaarheid

Ik organiseer vanaf september 2015 Zin in Zichtbaarheid.

Zin in Zichtbaarheid bestaat uit 2 onderdelen:

Kickstart je eZine
Keer op keer blijkt dat een nieuwsbrief of eZine bijna onmisbaar is om de Loslaatdag mert succes te organiseren. Daarom organiseer ik in het najaar van 2015 Kickstart je eZine. Wil je graag de Loslaatdag organiseren en heb je geen nieuwsbrief? Doe dan mee. Lees hier meer over Kickstart je eZine (ook los te volgen)

Organiseer jouw succesvolle Loslaatdag
Vanaf januari 2016 krijg je extra ondersteuning en begeleiding bij de organisatie van je dag. Je deelt je ervaring met andere organizers en krijgt persoonlijke begeleiding van de initiatiefnemer van de Loslaatdag. Lees hier meer over Organiseer jouw succesvolle Loslaatdag (ook los te volgen)


Wil je Kickstart je eZine en Organiseer jouw succesvolle Loslaatdag allebei volgen? Doe dan mee met Zin in Zichtbaarheid.
Lees hier meer over Zin in Zichtbaarheid


De Landelijke Loslaatdag

Op 19 maart 2016 vindt de 4e Landelijke Loslaatdag plaats. Het moment om je in jouw werkgebied te profileren als organizer. Op die dag organiseren organizers in heel Nederland workshops over loslaten. Het thema van 2016 is: Loslaten geeft ruimte. Lees hier hoe je als organizer mee kunt doen met de Landelijke Loslaatdag

 


Scheurkalender 2019
 


 

Ontvang gratis Organizingtips:

Je ontvangt 2 x per maand de gratis Organizingtips van Sloworganizing. Zo nu en dan stuur ik mails met extra aanbiedingen. Om je welkom te heten krijg je het e-book Het verhaal van je spullen gratis bij je aanmelding.

dit veld niet invullen s.v.p.